Home/Glasögon/Balenciaga
Grid banner
Filtrera & Sortera

Balenciaga Glasögon

123
1-59 av 123 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Balenciaga
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
M
L
XL
50 mm61 mm
Pris
1062 kr3630 kr

Balenciaga Glasögon

Balenciaga glasögon är ett lyxigt glasögonmärke som har utvecklats över tiden till att bli ett av de mest eftertraktade modemärkena i världen. Varumärket Balenciaga går tillbaka till 1919 när den spanska designern Cristobal Balenciaga öppnade sin flaggskeppsbutik i Paris. Hans design blev snart synonymt med modernitet och kvalitet, tänjde på gränser och skapade tidlösa plagg för män och kvinnor.

 

För män som letar efter något riktigt klassiskt finns det Balenciaga-glasögon som visar upp traditionella silhuetter med förstklassiga material som metall eller acetat. För dem som är ute efter något mer modernt ger Balenciaga solglasögon en avantgardistisk inställning av klassiska former. Dessa glasögon kommer säkert att göra ett uttalande om en rektangulära, oversized eller pilotglasögon.

 

Samtidigt ger Balenciaga glasögon för kvinnor den perfekta blandningen av tidlöshet och modernitet. Alla Balenciaga bågar är designade med lyx, som kombinerar högkvalitativa material med intrikata detaljer för extra sofistikering. Från subtil runda bågar till fetstil cat-eye design, det finns något som passar varje kvinnas individuella stil.

 

 

Hur mycket kostar Balenciaga glasögon?

När det kommer till Balenciaga-glasögon finns det inget entydigt svar när det kommer till kostnad. Priset på dessa glasögon varierar mycket beroende på design, bågmaterial och linskvalitet. Med ett så brett utbud av tillgängliga priser är det lätt att hitta ett par Balenciaga-glasögon som passar din stil och budget. Så om du letar efter en ikonisk look på en överkomligt pris punkt, då är Balenciaga glasögon definitivt värda att överväga.



Är Balenciaga glasögon av god kvalitet?

Balenciaga glasögon är tillverkade med största uppmärksamhet på detaljer. De är gjorda med kvalitetskomponenter som säkerställer att de ser bra ut, känns bekväma och håller i flera år. Förutom att vara snygga och moderiktiga är Balenciaga glasögonbågar också byggda för att tåla vardagligt slitage. Materialen som används i dessa glasögon kommer från ansvarsfulla leverantörer som prioriterar hållbarhet och etik.


När du handlar med SmartBuyGlasses, kan du anpassa den typ av linser du behöver för ditt nya par Balenciaga glasögon. Välj mellan olika typer, bl.a progressiva linser eller enkelslipade linser. Köp ditt par Balenciaga glasögon idag!