Home/Solglasögon/Sportglasögon
Grid banner
Filtrera & Sortera

Sportglasögon

1,796
  • Virtuell Prova-På
  • Nyhet
  • Bästsäljare
  • Recept
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
Filtrera & Sortera
  • Sportglasögon
Sortera
Populära val
I lager
Nyhet
Virtuell Prova-På
Kön
Barn
Dam
Herr
Rea
Outlet
Utförsäljning
Märke
Populära Märken
Alla Märken
Sport
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Blå
Brun
Burgundy
Genomskinlig
Grå
Grön
Gul
Guld
Gunmetal
Lila
Mönster
Orange
Regnbåge
Rosa
Röd
Silver
Svart
Tortoise
Tvåtonad
Vit
Glas nyans
Blå
Brun
Genomskinlig
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Orange
Rosa
Röd
Silver
Svart
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
XS
S
M
L
XL
40 mm69 mm
Pris
320 kr7687 kr

Sportglasögon

Är du ett proffs eller en amatöridrottare som letar efter exceptionell syn? Har du redan funderat på att investera i ett par sportglasögon?

 

Oavsett om du gillar vattensporter, golf, tennis eller vintersporter, kan du hitta en mängd olika sportglasögon på SmartBuyGlasses för att säkerställa en förbättrad och skyddande visuell upplevelse för alla aktiviteter.

 

När du överväger vilken typ av sportglasögon som är bäst, tänk på den bekväma passformen, linserna och bågarna eftersom de bör anpassas till dina specifika behov. Om du älskar att fiska och tillbringar många långhelger på sjön eller vid havet, så är ett par polariserade fiskesolglasögon ett bra val att köpa. De polariserade linserna innebär en speciell beläggning som bidrar till att minska mängden bländning som avges av ljus som träffar en plan yta.

 

Var säker på att laxen eller abborre inte kommer att undgå din förbättrade och klara syn med ett par polariserade fiskeglasögon.

 

Finns här några skidälskare? Frukta inte eftersom vi har coola, skyddande och prisvärda skidglasögon för alla som gillar att tillbringa en dag ute i de snöiga bergen. Du kommer inte bara att se bra ut, utan skidglasögonen är också designade för att säkerställa maximal komfort och ögonskydd under en lång period. Du kan också kolla in Oakley sportglasögon och bläddra igenom Oakley skidglasögon som har en unik design och talrika färgade linser som matchar din dyra skidutrustning.

 

Vad är sportglasögon?

Sportglasögon är anpassade solglasögon eller glasögon som möjliggör en klarare syn för att förbättra din utförande och säkerhet när du ägnar dig åt fysiska aktiviteter.

 

Olika typer av sportglasögon kan matcha den typ av sport du deltar i. Det skulle vara konstigt att bära ett par skidglasögon när du spelar 18 håls golf. De skulle säkert inte vara särskilt bekväma.

 

Idrottare har sällan burit skyddande sportglasögon, vilket har lett till ett ökat antal olika ögonskador. Du behöver inte vara proffs för att förstå att skador som att bli slagen i ansiktet med en boll eller att vara under solen i långa timmar kan ha negativa effekter på din syn. Även om du är en beredskaps förälder som hejar på sina barn.

 

Så varför inte minska risken för ögonskador och mindre vindögd med ett par bra sportglasögon? Det finns olika utformningar för olika typer av sportglasögon, av vilka några kan ge dig ett helt spektrum av synfelt, som ett par omslutande bågar som ger full täckning och som kan göra ett par fantastiska cykelsolglasögon.

 

Istället för att fiska kanske du tycker om att simma förbi dina motståndare som en fisk i din nästa simtävling. Men hur kan man se utan att vatten stänker in i ögonen? Ett par bra simglasögon kommer att göra susen. Inget kan stoppa dig nu.

 

Ett par körglasögon kan också vara till hjälp för förare som har fastnat i bilköer och föreställer sig att vara en formel 1-tävlingsförare istället. Polariserade bilkörning solglasögon hjälper till att blockera bländning när ljusstrålar träffar den platta asfalten och påverkar inte din syn. Du behöver inte krascha varken din fantasi eller din bil.

 

Sportglasögon skiljer sig från vanliga solglasögon och glasögon, vanligtvis är de skyddande linserna gjorda av polykarbonat material för att säkerställa hållbarhet och tryckhållfasthet. Sportglasögon bör också förses med UV-skydd, särskilt eftersom det finns många sporter som spelas utomhus i fint väder.

 

Hur förhindrar man att sportglasögon immar?

Den främsta anledningen till att glasögon immar är på grund av kondens. När det sker en stor temperaturförändring, som när du går från en kall till en varm miljö, kommer dina glasögon att imma.

 

Sportglasögon tenderar att imma mer eftersom de finns mycket närmare ditt ansikte för att säkerställa bättre skydd. Därför minskar mängden luft som passerar, du producerar också mycket kroppssvett med tanke på svett och additionell värme,  är dina glasögon är bundna till att imma.

 

För det första är det en bra idé att köpa eller uppgradera dina linser med en anti-dimmbeläggning. Anti-dimmbeläggningar hjälper till att blockera fukten som skappas på dina linser. Om du behöver en permanent anti-im-beläggning kommer du att kunna använda sportglasögon under en längre tid, men med tiden, slits de och du kommer att behöva ersätta dem.

 

Du kan också använda andra anti-dimlösningar som våtservetter, geler eller sprayer. Dessa är praktiska och lätta att applicera. De flesta av dessa lösningar är säkra och allergivänliga, inte bara skyddar du dina ögon utan undviker också hudirritation. Om du skulle älska att lära dig mer om hur du förhindrar att dina glasögon immas så är vi säkra på att du kommer att gilla den här läsningen.

 

Var kan man köpa receptbelagda sportglasögon?

Sportglasögon är inte svårt att hitta. Du kan kontakta en lokal optiker eller surfa på nätet. Sportglasögon finns även med receptbelagda linser! Hos SmartBuyGlasses kan du köpa receptbelagda sportglasögon och även hitta sportglasögon för barn.

 

Om du redan har använt sportglasögon eller letar efter ett par, besök vår sida för sportsolglasögon och titta igenom fantastiska prisvärda och trendiga glasögon och skidglasögon. Glöm inte att också virtuellt prova sportglasögon med vårt virtuella prova-på verktyg och ha kul med att föreställa dig hur det skulle vara att åka skidor nerför Rocky Mountains eller cykla genom Portland.